page

Folka hos oss skaper vår
arbeidsplass – vil du bli med?

Med hendene fulle av spennende oppdrag trenger vi flere designere. Hos oss får du mange goder som du kan lese om her

Eierandeler

Som ansatt hos oss kan du kjøpe eierandeler i selskapet. Sammen eier vi vår egen arbeidsplass, noe som gjør tilhørigheten og engasjementet større.

6% pensjon og gode forsikringsordninger

Hos oss får du fem uker ferie, og gode forsikringer for deg og dine nærmeste. Som konsultent hos oss blir du godt ivaretatt og du skal føle deg trygg.

God lønn og fleksibel hverdag

Vi har flotte kontorer sentralt i Oslo og jobber ofte ute hos kunder. Som konsulent hos oss kan du i stor grad strukturere din egen hverdag i dialog med teamet ditt. Vi tilbyr god lønn og betalt overtid.

Romslig opplærings- og konferansebudsjett

Vi har et sterkt fokus på kompetanseheving og -deling, derfor får alle våre ansatte romslig opplærings- og konferansebudsjett. Det er viktig for oss at våre konsulenter stiller spørsmål, utforsker og er nyskjerrige på sitt eget fag.

“Vi eier selskapet sammen og alle heier på hverandre! Det er helt unikt” 

Marie, seniordesigner i Northern Beat

Et godt faglig og sosialt miljø

Vi som jobber her liker å være sammen! Vi bryr oss om hverandre både faglig og sosialt. Vi har ofte sosiale happenings i inn- og utland, men vi møtes like gjerne etter jobb for fagsamling eller en runde shuffleboard.

Vi reiser på tur hvert år. Her er vi i Nice.

Spennende kunder

Kundene våre er ambisiøse, og tør å satse på store prosjekter med varighet og perspektiv. Sammen jobber vi for litt bedre brukeropplevelser hver dag – og for å ta ut det digitale potensialet med god design. Noen kunder vi er stolte over å ha jobbet med er OBOS, Møller Mobility Group, Datatilsynet, LO, LHL og Olav Thon Gruppen.